Så et større vekstpotensiale

11. februar 2021

Den lille storbyen Tønsberg opplever stor vekst, og flere bedriftseiere velger å flytte sine kontorer til byen som har alt. God infrastruktur, gode kontorlokaler i umiddelbar nærhet til sentrum, kort avstand til Oslo for kundemøter og med en flyplass kun en kort kjøretur unna gjør det attraktivt for internasjonale firmaer som Athenas å velge Tønsberg som arbeidsplass.

Athenas arbeider både i Skandinavia og i utlandet, og ble i 2020 årets Gaselle-bedrift for sjette året på rad. Vi har tatt en prat med daglig leder Lone Sletten for å høre hvordan veien fra jobben som journalist til daglig leder i Norges største byrå har vært, og hvorfor hun valgte å flytte etableringen fra Oslo til Tønsberg.

Kan du fortelle oss litt om hvem du er, og hvilken rolle du har i Athenas?

– Jeg er 43 år og har vokst opp på Husvik i Tønsberg. Nå bor jeg på Teie med samboer, sønn på 1,5 år og bonussønn på 17 år. Før Athenas jobbet jeg som journalist blant annet i Tønsbergs Blad og i TVNorge. Nå jobber jeg som daglig leder i Athenas med 8 ansatte i tillegg til meg.

Kan du fortelle oss litt om Athenas: hvem dere er, hva dere er opptatt av og hvordan dere ble til? 

– Athenas er Norges største byrå for foredragsholdere. Vi er opptatt av å skape gode arbeidsplasser og stimulere til arbeidsglede og motivasjon i arbeidslivet. Vi representerer landets fremste foredragsholdere som daglig er på jobb rundt om på ulike arbeidsplasser for å spre inspirasjon og kunnskap innenfor mange ulike emner, som for eksempel trivsel, kommunikasjon, endringer, teknologi og ledelse.

– Jeg startet Athenas Norge i Oslo i 2010, men valgte etter hvert å flytte kontoret til Tønsberg, da jeg så et større vekstpotensiale ved å være lokalisert her. Kundene våre er uansett over hele landet, og det er foredragsholderne våre også.

Og næringslivet og folka i byen, hvem er det dere samarbeider med?

-Vi samarbeider med flere lokale foredragsholdere som for eksempel Nina Nakling, Gyrid Beck Solberg, Ivar Haugstad, Hasse Thorbjørnsen, Ole-Petter Hjelle, Bjørnar Erikstad og Marie Olaussen.

Kundegrunnlaget er spredt over hele Skandinavia, men vi anser oss likevel som en del av det lokale næringslivet.

Hvordan mener du Athenas kan gjøre en forskjell for folk? 

-Det gjør vi blant annet ved å stimulere til å skape gode arbeidsplasser hvor folka står i fokus. Mange bruker mye av livet sitt på jobb, og vi jobber for at det skal være et godt sted å være.

 

Athenas sin hjemmeside
Athenas på Facebook
Athenas på Instagram

 

Bilde: Lone Sletten startet Athenas Norge i Oslo i 2010, men valgte etter hvert å flytte kontoret til Tønsberg, da jeg så et større vekstpotensiale ved å være lokalisert her.

Flere aktuelle saker