— Tønsberg er større enn jeg trodde

26. oktober 2021

Innflytter megler

Eiendomsmegleren fra Oslo flyttet til Tønsberg og startet eget selskap her sammen to kollegaer, Jørgen Nyhus og Jens Roland Pettersen som begge er fra Tønsberg. Han anger ikke. Et halvt år etter har de blitt dobbelt så mange, og de stortrives som en del av næringslivet i byen.

Tønsberg er større og mer innholdsrik enn jeg trodde, spesielt næringslivet. Etter å ha solgt boliger her i flere årmerker jeg nå med fast arbeidsplass her, at byen har så mangekvaliteter som jeg er positivt overrasket over, sier eiendomsmeglereni Nordvik, ThomasHole Møyland.

Historien er klassisk. Han finner kjærligheten i Oslo, og sammen stifter de familie. De vil gjerne gi barna en trygg oppvekst, og de flytter til hjembyen til kjæresten. Thomas kjente området godt fra før, og etter kort tid har han blitt lommekjent og som megler er det et stort fortrinn.

Tønsbergregionen ble førstevalget for oss. Vi ville ha litt roligere tempo og komme nærmere familie. Vi er veldig fornøyde med det valget om å flytte til Teie. Jeg må innrømmeat jeg var litt spent på om jeg kom til å savne urbaniteten til Oslo, men det gikk over ganske raskt. Alt er jo her. Gode fritidsaktiviteter og en liten sykkeltur til brygga og den urbane pulsen. Sentralt beliggende og en kompakt by. Her får jeg senket skuldrene litt, sierMøyland.

Etter noen år med pendling fra Tønsberg til jobben i Oslo bestemte han seg for å starte enegen bedrift i Tønsberg.

Jeg drømte om å skape min egen arbeidsplass, og opplevde at det er et overraskende pulserende næringsliv her. Bostedsattraktiviteten gir et godt grunnlag for eiendomsmegling. Jeg fant den landsdekkende Nordvik som varemerket jeg ønsket å drive, og fikk med meg to dyktige meglere med lokalkunnskap, forklarer Møyland.

1. desember var drømmen blitt virkelighet. Møyland og teamet åpnet kontoret i det splitter nye kontorbygget i Egenesgården sentralt i Tønsberg. Siden den gang har de utvidet, og firmaet teller i dag syv arbeidsplasser.

Vi har vært heldige med å etablere oss i Egenesgården og med Bjarøy som gårdeier. Det har gitt oss en fantastisk start, og vi har raskt blitt en del av et nettverk. Jeg har allerede erfart at det er spennende lokale leverandører av høy kvalitet og at det finnes mye kompetanse her. En annen god egenskap jeg har lagt merke til er at det er litt mer nedpå her. Jeg opplever en heiakultur og ønske om å hjelpe hverandre frem, selv innenfor samme bransje. Jeg gleder meg til å bli kjent med mange flere så raskt vi kan møtes igjen, avslutter han.

Flere aktuelle saker