-Kundegrunnlaget er stort

10. februar 2021

-Tønsberg er en handelsby, og det er et stort kundepotensiale her, sier markedssjef på kjøpesenteret Farmandstredet, Ann Christin Horsgaard.

Farmandstredet ligger midt i Tønsberg sentrum, og er arbeidsplassen for over 1000 ansatte, og mesteparten av handelen er derfor kompakt samlet i sentrum.

 -Beliggenhet er en av de største fordelene for oss. I hjertet av Tønsberg sentrum med nærhet til tog og bussterminal. Det gjør at vi ikke bare fungerer som et kjøpesenter, men som en viktig møteplass for mange. Det er kort vei fra Brygga, restauranter og kafeer. I mange byer ligger senteret på utsiden av byen, og livet i sentrum blir svekket, forklarer Horsgaard. 

Kjøpesenteret som Horsgaard jobber på har en lang historie i Tønsberg. Det begynte med åpningen av varehuset Kremmerhuset i 1971 som skulle bli Tønsbergs storstue og samlingspunkt, samt være et knutepunkt for buss og tog med sentral beliggenhet i Tønsberg på vei til Færder kommune.

-Siden 1971 har senteret vokst seg større i form av nye oppkjøp, utbygginger og oppgraderinger. I 1989 åpnet det som ble Farmandstredet. Senteret ble ytterligere utvidet i 2006 med det som blant annet også rommer bussterminalen til VKT – og er et av de største kjøpesentrene i Vestfold & Telemark, forklarer hun.

Siden den gang har senteret vært en viktig møteplass for de som jobber her, bor her og besøker Tønsberg.

 -Tønsberg er en skikkelig ferieby om sommeren. Det er selvfølgelig et stort fortrinn for oss. I motsetning til mange andre kjøpesenter har vi god omsetning om sommeren.

 Nettopp sommeren er noe Horsgaard selv setter pris på. Hun har tønsbergregionen som bosted og arbeidsplass.

Det beste med å bo her er nærheten til sjøen og at det er kort vei til alt, også Oslo. Det beste med å jobbe her er alle de fine folka og at det er en by med vilje til utvikling og som har vekst-potensiale, forklarer hun.

Det er ingen tvil om at hun har stort engasjement for byen, og på spørsmålet om hun vil anbefale andre bedrifter å etablere seg er hun raskt med svaret:

-Ja! Her er kundepotensialet stort og Tønsberg er en handelsby. Beliggenheten er strålende med nærheten til Oslo og Torp. Hvis dere vil ha plass på senteret, ikke nøl med å ta kontakt avslutter hun oppfordrende.

 

Farmandstredet er en kjent merkevare i regionen. Ønsker du å leie lokale på Farmandstredet? Ta kontakt HER!

Fakta om bedriften:

Etableringsår: Oppført/påbygget: 1971/1989/1996/2006

Eier: Steen & Strøm AS

  • Butikkareal: Ca. 34.000 kvm
  • Antall butikker: 90
  • Parkeringsplasser ca 700 stk
  • Antall ansatte ca 1000
  • Årlig omsetning ca NOK 1,35 mrd
  • Årlig besøkende ca 4,5 mill

Flere aktuelle saker