Etablering i Tønsberg

Det skjer mye i Tønsberg. Med sin sentrale beliggenhet, store befolkningsvekst og et etablert og rikt næringsliv er Tønsberg et sted det satses, og nye virksomheter ønskes velkommen.

Bedrifter skaper arbeidsplasser, vekst og utvikling i Tønsberg

Arbeidstakere står på for arbeidsplassen sin hver dag i Tønsberg

Nyetableringer i 2020. Mange vil satse på Tønsberg 

En region i vekst
Næringslivet i Tønsberg er sterkt og mangfoldig. Den sterke befolkningsveksten, og gode attraktiviteten gjør at tallene absolutt taler for Tønsberg i tiden fremover.

God beliggenhet
Den sentrale beliggenheten på Østlandet gir tilgang til  store mengder arbeidskraft og kunder. Den lille storbyen er en av Norges mest attraktive. En by som har det meste av alt i seg selv. Kort vei fra urbant byliv til idyllisk skjærgård og enkel tilgang til verden rundt. En time til Oslo, 20 minutter til flyplass og 15 minutter til universitetet.

Høyt utdannet befolkning
Tønsberg har en god fordeling mellom de ulike aldersgruppene og befolkningen er høyt utdannet.  Det er kort vei til det viktige kompetansemiljøet på blant annet universitetet.

Mange vil flytte hit
Mange av bedriftene som er her oppgir at det er mange kvalifiserte søkere til jobbene de lyser ut, og at mange søkere også kommer fra Oslo med ønsker og vilje om å flytte til Tønsberg

Spennende arealer
Tønsbergregionen har og vil få næringsarealer og kontorlokaler som bør være tilpasset de aller fleste behov.  I tillegg har Tønsberg mange store og spennende utviklingsområder.

Gode forutsetninger
Bedriftene som er her har gode forutsetninger for å klare seg godt. Det er høyere etableringsfrekvens enn middels av norske kommuner, samtidig som det har blitt lagt ned forholdvis få foretak.

Nettverk
Det er spennende aktører å danne gode nettverk med. Næringslivet i Tønsberg er i dag mangfoldig sammensatt med flere vekstbedrifter som har store ambisjoner for framtiden. Du kan lese mer om ulike vekstbedrifter HER.

 

Intressert i Tønsberg? Vi tar gjerne en prat.

Prospekt Tønsberg

Tollbodgaten 19
3110 Tønsberg

hei@prospekttonsberg.no

Ledige næringsareal

Tønsbergregionen har næringsarealer og kontorlokaler som skal være tilpasset de aller fleste behov. Det er i tillegg mange store spennende utviklingsområder som ligger litt fram i tiden.

Fakta om Tønsberg

Næringslivet i Tønsberg er sterkt og mangfolding. Den sterke befolkningsveksten, den unge befolknignen og gode attraktiviteten gjør at tallene absolutt taler for Tønsberg i tiden fremover.

Beliggenheten

Den sentrale beliggenheten på Østlandet gir tilgang til  store mengder arbeidskraft og kunder. Kort vei fra urbant byliv til idyllisk skjærgård og enkel tilgang til verden rundt.

Bedriftene i Tønsberg

Næringslivet er rikt sammensatt med flere vekstbedrifter. Kommunen er svært heldige stilt som har mange offentlige arbeidsplasser, og et mangfold av private arbeidsplasser.

10 gode grunner til å bo i Tønsberg

For mange er tønsbergregionen forbundet med den deilige sommertiden med solkrem, saltvann og ferie. Det er virkelig en fantastisk plass å feriere. Stadig flere oppdager også at Tønsberg har mye å by på hele året, og velger det som bosted.

Mye kompetanse i Tønsberg

Det er god tilgang til kompetanse i Tønsberg. Utdanningsnivået her er høyere enn landsgjennomsnittet, det er mange unge arbeidstakere i kommunen. Universitetet gir gode muligheter for utdanning og forskning.

%

av befolkningen har høyere utdanning