Kunsten å tenke annerledes!

23. mars 2021

En kjapp tur innom Folksom på Friends at work for en prat gav oss et lite innblikk i hva de gjør og hvordan de tenker om arbeidet sitt i Tønsbergregionen. De kan kunsten om å tenke annerledes og har et brennende engasjement for å gjøre Tønsbergregionen så god som bare mulig! Ta en titt under og les hva de sa;

Kan du fortelle oss litt om bedriften. Hvem dere er, hva dere er opptatt av og hvordan dere ble til?
-Folksom er en ledende utvikler og forvalter av næringseiendom, bolig og stedsutviklingsprosjekter i Vestfoldbyene, med base her i Tønsberg. Vi er genuint opptatt av by- og stedsutvikling og investerer i prosjekter og eiendommer i sentrale knutepunkter med stort utviklingspotensial.

-Folksom er et fullsortiments eiendomshus med kompetanse og erfaring fra utvikling, forvaltning og drift fra alle typer eiendommer. Med unntak av entreprise gjennomfører vi hele verdikjeden i eiendomsutvikling, økonomi, forvaltning og drift med egen organisasjon.

Hva mener dere er viktig for vekst og utvikling i vår region fremover?
-Vi liker å jobbe helhetlig i prosjekter og vurderer ut fra stedets karakter og kommunale planer endelig fordeling på bolig, kontor, handel, kultur eller andre formål. Vi har tro på verdiskapning gjennom godt vertskap, lokal tilstedeværelse, kunnskap, kreativitet og god forretningssans. Vi liker ekstra godt eiendommer, områder, nabolag og gateløp som ikke fungerer og mangler puls. Det trigger oss til å tenke annerledes!

Hva liker du mest med å jobbe i Tønsbergregionen?
-Vi bryr oss om Tønsberg og menneskene som bor her og er opptatt av å være et godt og aktivt vertskap for våre eiendommer og nærmiljøet. Vi vil skape omgivelser og bygg hvor folk trives, får tilhørighet, føler seg trygge og blir inspirert.

Hva er fortrinnene med at din bedrift ligger her i Tønsbergregionen?
-Tønsberg er en liten storby med alle fordelene som følger. Det er en attraktiv og spennende by i utvikling. Næringslivet er variert og godt etablert i byen, med en kultur for å løfte hverandre opp og frem. Med den sentrale beliggenheten byen har, den sterke befolkningsveksten og mange spennende utviklingsområder, gir dette gode forutsetninger for utvikling og vekst.

Vil du vite mer? HER finner du mer informasjon!

Pål Egeland Administrerende Direktør Folksom

Fakta om bedriften:

Etableringsår: 1992

Antall ansatte: 10

Flere aktuelle saker